Wyświetl pojedynczy post
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2011, 13:16
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
Gwiazdzisty
Nie rozumiemy sie. Mozna i zdobyc LM nie majac zadnego wychowanka (Inter). Mozna. Tylko ze my, nasz klub, znajduje sie w takiej, a nie innej rzeczywistosci. Nie tylko nasz, kazdy polski klub. Mowiac inaczej, jesli ty liczysz ze w najblizszych latach zaczniemy seryjnie sprowadzac takich zawodnikow jak sprowadzil Apoel to gratuluje Ci optymizmu. Ja w to niewierze. Nawet w tak chwalonym okienku zimowym przyszedl do nas tylko jeden taki zawodnik- Melikson. Reszta, to nie poziom na Apoel. W ostatnim okienku nie przyszedl zaden taki zawodnik (Biton to nie Ailton). Mam wiec wierzyc za nagle zaczniemy sprowadzac takich zawodnik po 2 czy 3 na okienko?

P.S
Pomijam juz fakt ze Polska to nie Cypr. Jestes pilkarzem, Wisla i Apoel oferuja Ci po 450 tys euro. Co wybierasz? Sloneczny Cypr czy zimna Polske?
Ja też gratuluję Ci optymizmu jeśli liczysz, że ta mityczna akademia będzie wychowywała seryjnie grajków, którzy będą się nadawali do pierwszego składu. Koszt utrzymywania tej akademii tez nie będzie mały a efekt może być mizerny.

P.S. Słoneczny Cypr też nie zgeneruje wszystkich dobrych graczy z całego świata.
Odpowiedz cytując