Wyświetl pojedynczy post
zizou
Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2011, 12:28
Ani Legia nie zagrała wczoraj tak źle, jak widzą to niektórzy, ani też nie jest tak wspaniała jak twierdzą inni

Napinka z obu stron jest moim zdaniem zbędna; wymiana poglądów jak najbardziej jest potrzebna, naprawdę warto poczytac od czasu do czasu jak jesteśmy postrzegani przez innych - stąd na przykład moja obecnośc na tym forum, natomiast wydaje mi się, że dobrze by było pamiętac o pewnych "oczywistych oczywistościach":

1. Wszyscy Legioniści tu obecni (w tym ja) - jesteśmy tu goścmi, więc wypowiedzi nasze powinny byc minimum dwa razy bardziej wyważone niż te, na które możemy sobie pozwolic "u siebie". W końcu nikt nie lubi, gdy odwiedzająca osoba robi mu "burdel" w domu, prawda? Po za tym zgadzam się z jednym z przedmówców - dyskusja na całą stronę niemalże wyłącznie między sobą (między nami Legionistami znaczy się) to już przegięcie - mamy swoje forum

2. Gospodarze - oczywiście jesteście u siebie, możecie sobie pozwalac na więcej, ale - pamiętajcie o słynnej "polskiej gościnności"; w jej ramach nie próbujcie koniecznie dokopac szczególnie upierdliwym "gościom" - zawsze mozna pozbyc się ich dyskretnie i z klasą

Przyjaciółmi to my nigdy nie będziemy, ale chyba możemy się szanowac?
"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
Odpowiedz cytując