Wyświetl pojedynczy post
Wertian
Senior Member

Od: 02.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2011, 09:45
crux.a napisał(a):Wyświetl post
Życzyłbym sobie, żeby piłkarze przebywali w pracy 8 godzin dziennie, powiedzmy od 9 do 17. W tym czasie dałoby się zmieścić treningi ogólnorozwijające i specjalistyczne, w tym taktyczne, odnowę biologiczną, odprawy przedmeczowe, zajęcia integracyjne i językowe, szkolenia z dziedzin pozornie tak od piłki odległych, jak kultura polska (dla piłkarzy cudzoziemców), język angielski (dla piłkarzy go nieznających), podstawy retoryki, etyka w biznesie itd. Może jestem idealistą, ale uważam również, że piłkarze Wisły powinni przechodzić obowiązkowe szkolenie z historii naszego klubu.
Nie mogę się bardziej zgodzić! Do tego dodałbym jeszcze uczestnictwo w zajęciach młodszych roczników. Seniorzy mogliby zobaczyć i przypomnieć sobie ile radości i satysfakcji może dawać gra w piłkę gdy nie dostaje się za to pieniędzy. Dla młodych to oczywiście możliwość bliższego kontaktu ze swoimi idolami oraz budowanie ciągłej klubowej wiślackiej świadomości.

Dla podróży Maora też zdecydowane tak. Nawet jakby miał nie zagrać, albo wejść na ostatnie 5 minut..to niech się wdraża w meczową atmosferę czym prędzej bo ostatnie mecze przed przerwą trzeba wygrać. Jestem pewny, że sztab jest świadomy ewentualnych zagrożeń... i jeśli takie faktycznie są to nie będą go narażać. Trochę zaufania, przecież to nie idioci.
"Not to touch the earth not to see the sun"
Odpowiedz cytując