dj_ibutti napisał(a):

|
Może Basałaj z Valckxem pójdą po rozum do głowy?!
|
Już od dawna krążyły plotki, że Patryk jest na słynnej liście wiadomo kogo. Czy góra będzie wstanei mu wybaczyć to jego przewinienia ? - tego nie wiem.
Piłkarsko mimo monetami denerwującego zbyt indywidualnego stylu gry wynikającego z nadmiernej chęci zwycięstwa Patryk jest zawodnikiem, którego należy w klubie zostawić. Powiem szczerze po tym co przyszło nam oglądać w derbach z Górnikiem czy Podbeskidziem zatęskniłem nawet za jego akcjami w których pchał się na 3 piłkarzy.
Ostanie mecze dały nam odpowiedz komu tak naprawdę się chce bo Patryk mimo że potrafił spartolić kilka akcji pod rząd to zawsze starał się coś robić.
Nie dawno mieliśmy przykład że nagonka na niego i zbyt mocne temperowanie sprawiły że Patryk w którymś tam meczu nie był kompletnie sobą.
Kilka fajnych zdań można przeczytać, które padły z ust Patryka w tej rozmowie. Oczywiście jak silna jest miłość Patryka do Wisły okaże się wtedy przyjdzie za niego konkretna oferta, zresztą dziwi mnie trochę te deklaracje mając na uwadze że Patryk ma zapisaną w kontrakcie kwotę odstępnego....