Wyświetl pojedynczy post
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.11.2011, 20:43
ociec Ciemka napisał(a):Wyświetl post
Tyle tylko, że potomkowie esesmanów wdrożyli przed paru laty szeroki program szkolenia młodych piłkarzy i dzięki temu mają dosyć spory wybór. PZPN jeszcze takiego programu nie wdrożył więc 23 lata dla bramkarza to nie jest jakiś starczy wiek.
Siergiej gra na razie świetnie, fakt. Ale ani Jovanović ani Kurto nie wyglądają na pewnych zawodników. Nie widziałem człowieka w akcji ale skoro nasz sztab uważa, że warto p. Marka przetestować, to nie mam nic przeciwko. Zwłaszcza, że Wisła nie ma nadmiaru kasy i tani bramkarz jest u nas zawsze lepiej widziany niż drogi
no tak tak ja nie mówie że to źle że go testują tylko tak w kontekście wypowiedzi Basałaja o młodych i zdolnych, a ja sobie poprostu wyobrażam młodego i zdolnego jako gościa w wieku do 21 lat który będzie miał czas na naukę, ale jednak jakiś poziom już bedzie prezentował, a od 23 latka to już oczekuję poziomu ekstraklasowego zobaczymy, miło by było jakby się okazał dobry

a co do niemiaszków to gdybym ich tak nie nienawidził to chyba zachwycał bym się ich systemem szkolenia 24h/7 bo tyle talentów co teraz tam wypływa na każdej pozycji to w Polsce nie było było przez kilkanaście lat łącznie. Pozostaja tylko krzyczeć: Gdzie obietnice Basałaj gdzie obietnice i wynagrodzenie przeznaczcie na akademie !!!
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując