To co przeczytałem powyżej i co cytuję poniżej zmroziło mi krew w żyłach...
syryls napisał(a):

|
Jaliens - on nawet chwile za Moskala nie zagrał a wy z nim do wyrzutu, może z RM grał tak źle.
|
Oczywiście. Bo jak ktoś za jednego trenera nie umie się poprawnie ustawić na boisku, to za drugiego już na pewno będzie lepszy. Jeśli u jednego trenera jest trzy razy wolniejszy od przeciwnika, to u drugiego na pewno będzie pięć razy szybszy. Tym bardziej, że z niego niesamowity młodziak. Ledwie 33 lata.
syryls napisał(a):

|
Lamey - na ten sezon na pewno się przyda, fajnie aby można było się z nim związać do grudnia 2012
|
Oczywiście, że się przyda, ale czy u nas przypadkiem w klubie nie pracuje już wystarczająca liczba osób zapewniających piłkarzom odżywki, masaże itp.? No chyba, że widzisz Lamey'a w roli osoby dbającej o trawnik przy R22.[/quote]
syryls napisał(a):

|
Garguła - nie ten gracz co w Bełchatowie albo zmienić psychikę albo out
|
Co to znaczy zmienić psychikę?
syryls napisał(a):

|
Jirsak - on też preferuje swój styl, tzn granie "klepą", nie szło mu za RM a także MS bo piłka w przód i zobaczymy co dalej, on chce mieć piłkę przy nodze.
|
Nic z tego nie rozumiem. To preferuje grę "klepą", czy trzymanie piłki przy nodze?
syryls napisał(a):

|
Nunez - jedyny obok Meliksona który umie kopnąc piłkę w punkt, jak by go kupił byłby interes, ale raz za drogi, dwa nie ma sensu skoro można stawić na polaków
|
Znowu nic nie rozumiem. Niby dobry i można zrobić na nim interes, ale z drugiej strony niby dobry ale przecież nie ma sensu bo kupować, bo nie jest Polakiem.
syryls napisał(a):

|
Pareiko - obok Kuciaka najwyższa klasa w T-ME
|
Wytłuszczony skrót wreszcie mi daje do zrozumienia z kim mam do czynienia po drugiej stronie monitora...