gizmowisla napisał(a):

|
to sie okaze dopiero w maju ....z ta roznica ze ja nie szydze z was i nie zakladam w lisopadzie ze bedziemy MP ....... mnie zycie nauczylo pokory ....a nie triumfowac po miesiacu srednio-dobrej gry druzyny ktorej kibicuje .... polemika z wami jest bez sensu bo gdy Wisla zdobedzie kolejne MP to Was tu po prostu nie bedzie ....ot to takie polskie (warszawskie) .... amikorze tez sie spinali tak jak wy - i jakos teraz cichutko siedza
|
Rozmowa z Tobą nie ma sensu. Bo jak zapytam GDZIE JA NIBY SZYDZĘ ALBO SIĘ NAPINAM, ŻE LEGIA JEST NAJLEPSZA I NA PEWNO ZDOBĘDZIE MISTRZA to Ty mi odpowiesz, że może ja tak nie mówię, ale Spisek Dziennikarzy Warszawskich Przeciwko Wiśle Dnia Ostatniego tak pisze cały czas i komenatrze na onecie i w ogóle.
Krótko mówiąc Twój problem z oblężoną twierdzą polega na tym, że stwarzasz sobie nieistniejącego wroga, potem wrzucasz tam każdego kto nie jest fanatykiem Wisły i dyskutujesz z nim obarczając go zarzutami skierowanymi do tego nieistniejącego wroga, który się cały czas spina, pisze, ze Legia jest wszechpotężna, na pewno będzie mistrzem i tak dalej.
Jednocześnie żeby było śmieszniej, w swoich postach rzucasz, że Wisła będzie mistrzem, my nie, Legia ma herb jak nauka jazdy, Wisła jest Królewsko-Krakowska.
I jeszcze dorzucasz, że Ciebie życie nauczyło pokory.
RATUNKU!