Wyświetl pojedynczy post
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.11.2011, 00:47
Atmosfera świetna. Stadion też świetny. Jak zobaczyłem skład to myślałem, że będzie krucho. Jednak z każdą minutą nabierałem wiary w to, że ten skład da radę wywieźć korzystny rezultat. Potrafiliśmy utrzymywać się przy piłce, przeprowadzać ciekawe akcje i wychodzić spod pressingu Śląska. Iliev pokazał kilka fajnych zagrań technicznych i przeprowadził kilka fajnych akcji, ale denerwowało mnie, że za każdym razem podawał niemal z linii końcowej. Tak samo Nunez w pierwszej połowie powinien gola strzelić, a Genkov po błędzie Kelemena też. Boguski kilka razy się przewrócił, ale podobało mi się to, że się często wracał, walczył o piłki. Kogoś takiego brakowało w Derbach. Czekaj gra bardzo dojrzale jak na swój wiek. Fajnie też, że angażuje się w grę ofensywną. Miejmy nadzieję, że nie jest to poważna kontuzja. Jak dla mnie na tę chwilę powinien grać nadal w pierwszym składzie. Jest pierwszym od dawna wychowankiem Wisły, który naprawdę może przebić się do składu na długie lata. Diaz też zaskakująco dobrze sobie radzi. Gdy wchodził Garguła podchodziłem sceptycznie do jego gry, ale z ławki wniósł trochę więcej niż ostatnio grając w podstawowym składzie. No i na koniec słowa uznania dla Sergeia! Ojciec sukcesu.

PS Może mi ktoś wytłumaczyć za co dostał kartkę Jirsak?
Odpowiedz cytując