Wyświetl pojedynczy post
qbbba
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.11.2011, 19:55
syryls napisał(a):Wyświetl post
Już wyjaśniam czemu skład jest bardzo odpowiedni
Lamey a Jovanovic - Marko słaba forma, natomiast lamey jest w formie, po drugie ten holender znajduje sie w sytuacjach to strzelenia gola, a na tym na zależy.
Biton a Genkov - w meczu z Górnikiem musieliśmy grać środkiem, ponieważ biton ani wysoki ani świetnie grający głową i słabszy fizyczny, tutaj mamy szanse w ataku na wygranie główki a to może być szansa.
Mały - nie zagra przez 90 minut, myślę tu że będzie mógł wejść po przerwie za kogoś z dwójki Tomasa a także za Gervasio
Jovanovic jest w słabej formie? Jedyny obrońca, który ma jakieś pojęcie o grze do przodu, jedyny obrońca, który potrafi celnie dośrodkować, jedyny obrońca, który potrafi zrobić przysłowiowy wiatr na połowie rywala....?

Człowieku co Ty pier*olisz za przeproszeniem?! Biton ma 185 cm wzrostu, a Genkov 186 cm. Różnica JEDNEGO cm! Uważasz, że to zrobi różnicę? Jeden centymetr? Myślałem, że instynkt strzelecki, umiejętność ustawiania się w polu karnym powinien decydować o pierwszym składzie lub o ławce. A nie JEDEN cm różnicy we wzroście...

"Żeś pan jest znawca futbolu...."
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
Odpowiedz cytując