Wyświetl pojedynczy post
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2011, 22:36
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=O4RBW5ADiEo

Traktuj wszystko co wyczytasz w gazetach jako prawdę objawioną, to będzie w zimie w trampkach chodził.
Po drugie, co z tego większego budżetu, skoro:
1.) oni więcej płacą
2.) oni więcej wydają na transfery

tak, Twoja głupota

polać mu

@willow - sluchaj, mam Cie za inteligentnego goscia, co z tego, ze w fakcie napisza ze mamy budzet na poziomioe 100 mln, jak:
1.) oni więcej płacą
2.) oni więcej wydają na transfery
powiedz mi, co wynika z tych cyferek, bo ja kompletnie nie rozumiem, jeszcze gdyby Wisła rzeczywiście szastała kasą i przegrała to takie stwierdzenie ma sens, ale tak?
Struktura wydatków, JrQ, struktura wydatków.
Poza tym - więcej płacą? Jednemu, dwóm... może trzem. Nie mają kominów. Reszta jak zarabia?
Ja od początku twierdziłem - a chyba z 6-7 lat temu - naszym problemem jest brak kominów płacowych.
To jest chore, żeby w firmie były ograniczenia tego typy.
U mnie jest tak, że jak jesteś dobry, zarabiasz fajnie. Jak jesteś bardzo dobry, zarabiasz super. A jak jesteś zajebisty, zarabiasz kosmicznie.
Jest k...a motywacja do pracy? Jest.
A jak usłyszysz od szefa, że bez względu na poziom zajebistości i tak pewnego poziomu nie przeskoczysz, no na ch..j ci się starać? Lepiej odejść do lepszego klubu...

Ktoś powie, kominy płacowe źle wpływają na szatnie...
A od czego jest k...a trener?
Jaką szatnie? Nie podoba się? Wylot!
Wszystko da się zorganizować, jak się ma wiedzę. Jak na razie, Basałaj&consortes jak dla mnie są w pewnych sprawach totalnie zagubieni.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując