AYALA napisał(a):

Fornalik,Nawałka,Smuda wchodzą w gre.
http://futbol.pl/node/403227
Moim skromnym zdaniem najlepszy byłby obecny szkoleniowiec Niebieskich.Z Ruchem osiągnął Himalaje możliwości.Chociaż czy poza Górnym Śląskiem by sobie poradził ? W Ruchu miał ekipe złożoną w 90% z Polaków a u Nas na odwrót.
Nawałka ewentualnia.Oby nie Smuda tylko....
|
Poczekam co ten Ruch będzie pokazywał na wiosnę, wątpię aby utrzymał się na 3 pozycji i realnie włączył się w walkę o EP. Wspomnę tylko, że swego czasu Korona trenowana przez Sasala, po pierwszej rundzie również była w czubie tabeli.. ''idziemy na puchary'' no to poszli zakończyli sezon na miejscu bodaj 13...
A po 14 kolejkach można ich było zaliczyć nawet do grona zespołów walczących o MP.
Nie jestem przekonany jakoś do tego trenera, mam nadzieję że to kolejny wymysł dziennikarzy podobnie jak z Dyzmą, którego nie chce oglądać na ławce trenerskiej Wisły.
Wojtas napisał(a):

Jak czytam o Fornaliku czy Nawałce to mi sie Verner Liczka przypomina.To byla dopiero zamiana,coz ona dała ,jaki Wisla miala wtedy styl.Cupial sie jednak nigdy nie zmnieni ani nie uczy na bledach.
serio ,ale to sie staje coraz mniej zabawne.
|
Trochę się jednak zmienił, w poprzednich latach Robert po porażce z APOEL-em już by u nas nie pracował. Jednak Cupiał długo wytrzymał, doliczyć trzeba do tego porażkę z Lechią, Podbeskidziem, Twente, Odense, Fulham.. chyba, rzadko kto, kto zaliczał tyle porażek w krótkim okresie czasu pracował na Reymonta dalej.
O tym, że to jest już mało zabawne wiedzą chyba wszyscy...