jerry.lii.lewis napisał(a):

Po pierwsze - Pan Cupiał
Po drugie - wybrał taką politykę bo tak ma ochotę gospodarować swoimi pieniędzmi w swoim klubie
Po trzecie - jego, w przeciwieństwie do Ciebie na to stać
Po czwarte - jak się nie ma nic mądrego do napisania to może lepiej nie pisać nic ->
|
Po pierwsze, nie strofuj mnie.
Po drugie.To forum i mogę wyrazić swoją opinię na temat tego człowieka,zwłaszcza, że go nie obrażam.
Po trzecie.Faktycznie mnie nie stać. Na drużynę, ale często i na bilety na stadion.
Po czwarte.Nie jesteś dla mnie autorytetem w dziedzinie forumowych mądrości, więc wybacz, ale Cię nie posłucham.
Czasami mam wrażenie , że PAN CUPIAŁ zachowuję się jak rozkapryszone dziecko, któremu zabrano zabawkę w piaskownicy.Chciał LM?To niech się nie zachowuje teraz jak hipokryta.Ustami Basałaja powiedział, że ten sezon w klubie traktują jako eksperymentalny i planem minimum jest awans do LE, a teraz wielmożny Pan rozpierdala wszystko w ....uł, bo nagle okazało się, że w klubie nie ma zmienników.Czyja to wina ze rok temu posprzedawano całą obronę i zawodników ofensywnych?Jaką % całości kwoty z transferów reinwestowano?
Niby brakło 3 min do awansu CL, tylko że to zajebiście złudne.Zabrakło przedewszystkim stabilizacji, ogrania, schematów.APOEL napierdala praktycznie tym składem 3 rok, wymieniając od czasu do czasu ogniwa przy niewiele wyższym budżecie.Gdzie sa teraz oni, a gdzie my?
Owszem, to jego klub, ale NIE MOŻE z nim robić co chce, bo to ....a dobro narodowe, historia Polskiej piłki i znakomitych ludzi, którzy grali dla tego klubu, gdy jeszcze Polski jeszcze nie było na mapach świata, lub gineli za ojczyzne.Dlatego ....ica mnie strzela, gdy Pan Cupia traktuje ten klub jak swoją zabawkę.