Dariook napisał(a):

Tak bylem, jestem i bedę. Uwazam ze Maaskant niczym nieroznil sie od np Nawalki. No tylko ze to holender to musi byc the best.
The best to jest Hidding, van Gall, Rjiikard, i to jest moja sfera marzeń...
Jimenez u nas sie nie Sprawdzi bo to typ poludniowca, tak daleki od naszych realiów. Ja o nim nigdy nie marzyłem...
Ale moze cie zaskocze stwierdzeniem ze chętnie u nas bym widział obecnego trenera Zaglebia, gość prowadził mistrzowski zespół, grał z nim w LM. To są właśnie argumenty jakich my Wisla potrzebujemy.
A nie palantow co pozjadali rozumy. Dla których porazka u siebie jest tylko kolejna porazka. Gdzie mecz derbowy dla nich nic nie znaczy bo nigdy w takim nie uczestniczyli. No chyba ze wieś na wieś.
Jesli trener M na 12 meczy z Tweente remisuje tylko 2 razy, dostaje 10 razy w dupe to na co ty liczyles?
Wiedzales ze w Bredzie przejebal połowę meczy u siebie? To jaki z niego do cholery był talent?
Juz po Litexie powinien polecieć tylko mecz wyjazdowy szczęściem wygrał. Szkoda bo moze teraz byli bysmy liderami z innym trenerem.
A co do grajkow...hmm to on ich sam wybral do drużyny. Widziały galy co brały.
Problem w tym ze Maaskant zawsze był ślepy.
Dzięki za to co zostawił...zgliszcza moralne i chaos jaki jescze nigdy w naszym klubie nie panował
Jeśli liczysz na to ze kiedyś niby pokocham Maaskanta to twoje niedoczekanie. Moze to ty w koncu przyznasz sie kiedyś do błedu. Przyjdzie trener z dupy, dobrze ustawi.
Zaczną wygrywać, ucichniesz...
Maaskant przegrał więcej meczów u siebie niz wszyscy trenerzy razem wzięci za ery Cupiała. Słabszym niz Roberto poprosty być jest NIEMOŻLIWE!
|
Twój post to powtarzane po raz kolejny steki niedorzeczności, bzdurotez i przekłamań, które notabene kilkukrotnie także przeze mnie były prostowane (na czele z mitycznym "a co do grajków to on ich sam wybrał" - podobno Wisła chciała Ramosa, ale piękny Robert powiedział, że woli Lamey'a)
Patrząc na to co się dzieje w tym klubie to oczywiste, że zatęsknisz za Maaskantem tak samo jak banda pokemonów, która chciała zwalniac Petrescu.Historia zatoczyła koło tylko nie każdy jeszcze z tego zdaje sobie sprawę...