Wyświetl pojedynczy post
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2011, 21:53
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Fajne info. I podobno oglądamy następnego młodego Żyda w kontekście ewentualnych transferów zimowych, co jeszcze bradziej wzmocniło by naszą pozycję na tamtym rynku.

Mimo, iż nie jestem zwolennikiem zbyt dużej ilości graczy z jednego kraju w kadrze (poza Polakami), ale akrat jeśli już to Izrael wydaje się marketingowym strzałem w "10". Wszystko się ładnie zazębia - skoro Izraelscy turyści już tłumnie jeżdzą do Krakowa - na Kazimierz czy do Oświęcimia, to mogliby też jeździć na mecze Wisły, oglądać jej występy w TV itp. Może sie jakiś sponsor z tego urodzi? Tam, w przeciwieństwie do np. popularnej u nas Słowacji, czy Białrosui kasa na sposoring i na wykupienie praw telewizyjnych jest.

W ogóle super by było, gdybyśmy sobie wyrobili taką markę, żeby nas chetnie oglądano np. w Izraelu, na Węgrzech itp.... Barcelona Europy Wschodniej....eeech marzenia *

* - właśnie wdupiliśmy z Górnikem Zabrze. Ale mnie pogięło
Większego kuriozum, mimo wysypu pokemonów, od lat nie czytałem. Albo żyjesz w kompletnie odrealnionym świecie fantasmagorii albo zaklinasz rzeczywistość. Duże zainteresowanie Wisłą na tamtym rynku prędzej czy później skończy się kłopotami. Chyba nie ma innej nacji, bardziej przeczulonej na swoim tle, niż Żydzi. Każdy "pretekst" do okrzyknięcia kogoś antysemitą jest wykorzystany, nagłośniony i bezwzględnie napiętnowany a u nas "pretekstów" bądź pretekstów wystarczy aż nadto. Nagonka jaka może się rozpętać żeby nie powiedzieć międzynarodowa afera naprawdę nie jest nieprawdopodobna, śmiem twierdzić, że jest wysoce realna. A poza tym jak chcesz sponsora Żyda to wymódl rosyjskiego. Tamci starozakonni są jeszcze bogatsi...
A już miana Barcelony Europy Wschodniej to nawet nie potrafię skomentować. Bez bazy, bez wychowanków, bez siły marketingowej, bez odpowiednich sukcesów....

Znaj proporcję Mocium Panie.
Ostatnio edytowane przez spartan : 22.11.2011 o godz. 21:58.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując