pan Dudi napisał(a):

Dobre. Czyli co? Brać Polaków, bo z Błaszczem się udało, ale... nie brać Polaków, bo nawet żaden z nich nie chce do nas iść!
Nie, ja. To przecież moje słowa:
Do tego odnosiła się też uwaga o wiarygodności. Opisałeś kuriozalną, nierealną sytuację, żeby twoja teoria wydała się bardzie rzeczywista, czy też racjonalna. Dodam, że teoria, która staje się dla mnie coraz bardziej mglista. Wiesz o co ci chodzi? Chcesz tego dodatkowego zaciągu z Izraela i zza granicy, czy nie?
No widzę właśnie. Aż sobie 2 razy to powtórzyłeś.
|
Pytałeś szanowny kolego o zawodnika za czapkę gruszek to dałem Ci przykład.
Ty jako pierwszy napisałeś coś o jakimś absurdzie chociaż normalnie rozmawialiśmy.
Nie wiem za bardzo o co chodzi Ci z jakąś teorią wiarygodnością, nierealną sytuacją. Nie wiem co jest mgliste, czego nie rozumiesz

Ja dobrze wiem o co mi chodzi.
czy chce zaciągu

(cóż to zaciąg czyżby jakaś armia zbrojna

) jeśli ma być realnym wzmocnieniem to chce i to jak najbardziej nie ważne czy jest Polakiem, Chińczykiem, czy Muzułmaninem, jeśli jest słabszy a istnieje szansa na jego rozwój i późniejsze korzyści dla Klubu, to zatrudnić Go ale dopiero po wzmocnieniu obecnego składu. Jesli natomiast jest słaby i nie ma szans na rozwój, to nie ma dla niego miejsca w Wiśle.
To są argumenty a nie to że jest "Żydem" a ten akurat argument wydaje mi się że według Ciebie jest najważniejszy.
W jednym się zgadzamy "ryba psuje się od głowy" a największą odpowiedzialność za stan obecny, z całym szacunkiem za to co zrobił ponosi Pan Cupiał.