Wyświetl pojedynczy post
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2011, 18:17
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Znowu "Polaków" pisze się z wielkiej litery.

Oczywiście sprowadzasz rozmowę na grunt absurdu, żeby sobie poprawić wiarygodność, ale chyba nie tędy droga, żeby pisać pierdoły, byle zgadzały się one z twoimi teoriami? O jakich 1,5 mln € za piłkarza mówisz? Kiedy kupowaliśmy piłkarzy za czapkę gruszek, lub worek piłek? Bo przypominam, że nawet za Ćwielonga kilka lat wstecz daliśmy 800 000 pln. Piłkarze typu Kwiek, czy Kowalczyk wyciągani byli z klubów radzących sobie fatalnie w lidze i po prostu muszących pozbyć się piłkarzy.

Co do pierwszego zarzutu, o tym, że nie wiem, co ten piłkarz sobą prezentuje. Czy napisałem gdzieś, że jest inaczej? Chodzi o to, że każdy teraz jest jego wielkim fanem, bo nikt go nie zna, ale wie, że on jest żydem, czyli jest lepszym od Polaka. Dzięki Bogu, że Jaliens doznał kontuzji, bo pewnie Czekaj dalej by gnił na ławce, albo w jego miejsce grał inny dobrze opłacany, tak zwany, talent zza granicy.

Ale oczywiście zgadzam się, że problemem nr 1 dla Wisły jest Cupiał. Jeśli masz do niego kontakt, to wykonaj telefon i umów się z nim na spotkanie, albo umów kogoś z kibiców. Przecież tobie nie odmówi.

Ja .......e, kim jest ta banda nie mająca nic przeciw tekstom typu ŻTS. ....a, skąd wy się pourywaliście?!

To samo tyczy się szrotu sprawdzanego zza granicy, który teraz sprowadzamy na kilogramy. Nie chodzi mi o to, żeby sprowadzać Polaka, bo to Polak, tylko Polaka odpowiednio dobranego. Jak niedawno Wilk. I jak już wspomniałem, to Sobiech, którego transfer był często wyśmiewany, jako przepłacony, i tak się JW opłacił. Da się, tylko trzeba zmienić kurs, który obrał nasz klub pod światłym przywództwem Basałaja.

Cieszę się, że nie bierzesz się za komentowanie czegoś, czego nie rozumiesz. Przynajmniej tak zaplusowałeś.
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post

Cieszę się, że nie bierzesz się za komentowanie czegoś, czego nie rozumiesz. Przynajmniej tak zaplusowałeś.
Ja sprowadzam rozmowę do absurdu i o jakiej wiarygodności piszesz ja nie wyprowadzam dowodów matematycznych tylko przedstawiam swoją opinię, a Twoja ironia jakoś mi się nie podoba, nie koniecznie jest ona w dyskusji potrzeba, no chyba że nie dyskutujesz a Wiesz że jesteś lepszy i mądrzejszy od innych.

'Tobie" Powinieneś napisać z dużej Litery

Chciałbym Cię zapytać ile to zapłaciliśmy za Błaszczykowskiego, bo z tego co ja wiem to Grosze,
rozumiem że stwierdzenie że nie ma na naszym Polskim rynku zawodników dobrych i na naszą kieszeń jest tak oklepane że się go nie bierze pod uwagę. Maja Polaków ściągać i już a może (patrz Lewandowski) Polacy maja Nas w d. i nie chcą do nas iść nawet jeśli już za niego chcemy zapłacić.

a i jeszcze jedno
Powstrzymałem się od komentarzu nie dla tego że czegoś nie rozumiem tylko dlatego że dyskutujemy tu o naszych transferach.

A i dzęekuję z PLUSa podbudowałeś moje ego
Odpowiedz cytując