pan Dudi napisał(a):

|
Edit: Ludzie, spojrzałem na twój podpis i widzę, że próbuję dobić się do zdrowego rozsądku zagubionego w głowie rozhisteryzowanego gimnazjalisty. Nie odnoś się do mojego posta, bo pewnie i tak nic do ciebie nie dotarło. Nawet nie chcę wiedzieć, skąd w ogóle wiesz, co ten Żyd potrafi.
|
Żyd, Murzyn, Arab, Eskimos, (popatrzyłem na Twój podpis i jakoś nie chce mi się tego komentować, nie miejsce i czas ku temu).
Szanowny Kolego, TY również nie masz pojęcia co ten piłkarz potrafi, a uprzedzenia jakiekolwiek można sobie o kant d rozbić.
Rozumiem że Nasz sztab ma w celu uszczęśliwienia kibiców popełnić zbiorowy przeszczep narządów a środki pozyskane przeznaczyć na młodych zdolnych polaków po 1,5 melona euro za sztukę. To nie ten czas kiedy inne kluby za czapkę gruszek lub worek piłek pozbywały się zawodników a Ci na samo słowo Wisła z klapkami na oczach podpisywali 5-7 letnie kontrakty. Inne czasy inne realia Zatrudnieni w Wiśle robią to co BOSS im pozwoli zrobić "Jego Cyrk i jego ......" Zamiast gadać protestować śpiewać grozić może zorganizowane grupy kibiców w Naszym klubie poproszą o spotkanie z Szefem, może najwyższy czas dowiedzieć się Quo Vadis Wisło.
Pozdrawiam