|
Geniuszu, Polaka pisze się z wielkiej litery. Poza tym, przeczytałeś w ogóle co napisałeś? "Otóż tego chłopaka"?
Poza tym, to nie ja jestem Valckx, ani Basałaj, tylko jestem jednym z głosów z trybun, tak? Jesteś w stanie to pojąć, geniuszu, czy to zbyt skomplikowane dla ciebie? To ich praca polega na tym, żeby kierować tym klubem tak, żeby przyciągnąć na mecze jak najwięcej kibiców nie tylko w ciągu najbliższego miesiąca, ale najbliższych lat! A skoro wola kibiców jest taka, to oni powinni zrobić wszystko, żeby ją spełnić. Polityka polegająca na ściąganiu szrotu zza granicy właśnie wydaje swoje ostatnie tchnienia leżąc w obsranym rynsztoku, ale dalej gimnazjaliści będą jej bronić, jako słusznej. Wilka dało się wyciągnąć całkiem niedawno, tak? To dlaczego innych ma się nie dać? Nie mówię tu o piłkarzach typu Sobiech, czy Sadlok (chociaż ich zakup i tak się JW opłacił), ale o talentach na ich miarę wyławianych wcześniej. To dlatego Kapka, Valckx i inni w tym klubie dostają tyle kasy, żeby właśnie nad takimi transferami pracowali.
Edit: Ludzie, spojrzałem na twój podpis i widzę, że próbuję dobić się do zdrowego rozsądku zagubionego w głowie rozhisteryzowanego gimnazjalisty. Nie odnoś się do mojego posta, bo pewnie i tak nic do ciebie nie dotarło. Nawet nie chcę wiedzieć, skąd w ogóle wiesz, co ten Żyd potrafi.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 22.11.2011 o godz. 16:33.
|