Wyświetl pojedynczy post
montypajton
Senior Member

Od: 12.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2011, 09:30
Ja tylko dodam, bo akurat też obejrzałem wczoraj ten nieszczęsny program, że zanim mówili o Wiśle, był materiał o meczu Legia - Lechia. Najpierw nie żałowali ochów i achów nad grą Legii, do czego już zdołałem przywyknąć. Potem był cytat z Ulatowskiego, że do 40 minuty gra Lechii nie wyglądała źle. Kowalczyk, po zgnojeniu Ulatowskiego za tę wypowiedź stwierdził z przekąsem, że Legia ma to do siebie, że oni grają na totalnym luzie, bo wiedzą że i tak strzelą. I to już nawet nie sam komentarz mnie rozwalił...tylko sposób w jaki Kowalczyk to wypowiedział;/ Co najmniej jakby Legia była od kilku sezonów nie do pobicia.

Aż się prosi zadać pytanie p. Kowalczykowi. Czy 8 meczy temu, kiedy Legia grała od ponad sezonu totalną padakę i dostawała baty o Podbeskidzia czy Odry Wodzisław na Łazienkowskiej też grała na luzie?

Ludzie! Przecież to co oni wczoraj mówili to jest antydziennikarstwo. ZERO rzetelności. ZERO obiektywizmu. Dobić leżącego, skrzywić fakty, powiedzieć nieprawdę i polizać sobie jajka nawzajem. Pamiętam mecz Legii z Happoelem jak ten właśnie Kowalczyk nie zostawiał suchej nitki na Skorży w 1 połowie. A od tamtej pory, kiedy Legia wyszła inna na 2 połowę to już nie ta drużyna, a przedewszystkim nie ten kowal, nie ten borek. W dupach się poprzewracało. Aż mnie skręca żeby na złość tym zaprzałym legionistom wyrwać majstra z Kazikiem na ławce. Ale by mieli rebus.

A wracając do programu...Warto wspomnieć o tym jak zbluzgali prezesa Lechii za zatrudnienie Ulatowskiego. Ten przekąs Borka, "no ja tego nie rozumiem, kto podjął taką decyzję Jak oni mogli"

Dziś, jeśli chce się zatrudnić sztab, podpisać piłkarza, czy wybudować stadion, to oficjanie trzeba pytać o to Borka i Kowala. Pewnie dlatego tak nam nie idzie, że Stan o tym zapomniał.

Żeby nie było OT. Mam nadzieję że Borek te słowa o zakompleksieniu i braku jaj u Kazia odszczeka. Bo jeżeli ktokolwiek ma kompleksy to tylko on i kowal, czego dowody dali wczoraj w programie.
Odpowiedz cytując