Wiemy, wiemy dlatego o tym piszemy i myślę, że to słuszna droga.
RWD witam

bardzo żałuję, że Was tam nie spotkałem ale w tak ogromnym tłumie z ledwością odnalazłem swoją siostrę z mężem a byliśmy cały czas w kontakcie.. Fajny, naprawdę fajny wyjazd i pamiętajcie, że do następnego III-go już Marszu Niepodległości 11.11.2012 coraz bliżej z każdym dniem! Najważniejsze to nakręcac jak najwięcej młodych, nieprzekonanych, niedokońcaogarniających temat nacjonalizmu i ich uczyc, zajawiac, edukowac. Bo szkoła za nas tego nie zrobi na pewno a tym bardziej prorządowe, polsko-języczne media.
Z UK będzie prawdopodobnie wynajęty samolot czarterowy na Marsz, sprawa jest na językach czas pokaże jak się to uda ogarnąc ale zainteresowanie jest ogromne!
Fakt, że na MN pojawiają się różne środowiska sprawia, że różni ludzie postanawiają brac sprawy w swoje ręce. Kibice po MN z większą uwagą przyglądają się tej tzw Antifie w swoich miastach i wszystko wskazuje, że w niedługim czasie ich szeregi znacznie się przerzedzą

Z drugiej strony np pani Hanna Zaborowska skarży pseudoartystę występującego na blokadzie ze swoim kawałkiem "Dymac Orła Białego"..
http://www.fronda.pl/news/czytaj/tyt...anskiego_17026