Wyświetl pojedynczy post
River
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2011, 22:16
-ja123- napisał(a):Wyświetl post
Hmm, nie przesadzasz? Zobacz co losowano w ostatnich 3 sezonach (dopóki Wisła i Legia grały w PP). Naprawdę uważasz, że Legię forowano?
Wiesz, dla mnie to troche dziwne, ze Legia trafia na zespol z III ligi podczas gdy Wisla trafia na Amice. Moze przypadek? Nie wiem... W I rundzie w tym sezonie Wisla trafila na bodaj owczesnego lidera I lig Flotei a Legia na rezerwy Rozwoju...

A przede wszystkim to nie podoba mi sie otoczka tych losowan. Studio TVN, ktorego wlascicielem jest ITI, ktore jest takze wlascicielem Legii. Losujacy byly Legionista Zielinski i pracownica TVN. A juz losowanie wczesniejszych rund to byl istny cyrk bo blondyna nawet nie probowala zamieszac kulek. Moze to bylo zbyt skomplikowane?

Dla zachowania pozorow i by nie uwazano tego losowania za "prolegijne" samo losowanie powinno odbywac sie w zupelnie innym miejscu nie kojarzonymz zadnym klubem. Nie rozumiem dlaczego to sie odbywa w siedzibie ITI a nie w PZPN-ie czy Ekstraklasie SA? Osoby losujace tez nie powinny byc kojarzone z kimkolwiek.

Jesli tak to ma dalej wygladac to ja poprosze o losowanie polfinalow w gabinecie Cupiala lub w jakims magazynie z kablami Tele-Foniki To tak pol-zartem...
Odpowiedz cytując