Cytat:
|
Z niecierpliwością czekam na kolejne posty w oparach coraz większego absurdu.
|
To zwróć uwagę na swój podpis.
Cytat:
|
Jest takie dobre przysłowie: nie ucz ojca dzieci robić. I przy tym zostańmy.
|
Zgadza się. Zostańcie przy tym, w czym jesteście w ścisłej czołówce w Polsce, czyli hipokryzji, a reszcie dajcie spokojnie żyć, bez konieczności słuchania waszego .......enia na swoim forum. Wiem, że nie mówisz szeptem, gdy mówisz skąd jesteś, ale weź pod uwagę to, że niektórych ludzi może to nie interesować.
Cytat:
|
Albo nie, dla mnie koniec, bo dłużej nie zdzierżę bez wrzutek o tym, że faktycznie to Wy jesteście w protestach najlepsi - czy to dotyczących wychodzenia z trybun czy walki o to, by klub miał swój prawdziwy herb, a nie jakąś prowizorkę. Długo się można hamować, ale z drugiej strony taaakiej hipokryzji dawno nie widziałem.
|
A to w związku z czym napisałeś?
Przy okazji, jaki jest oficjalny herb KP Legia? Bo poczytałem trochę o tym i widzę, że chyba jest to "trumna". :O Nie protestujecie?
Jak dla mnie, to nie my kreujemy się na ostatnich sprawiedliwych, a robicie to właśnie wy. Ze słynną akcją wnioskowania u prezydent miasta o niewpuszczenie nas na swój stadion. No, ale skoro chcesz żyć w świecie, w którym tylko wy jesteście naj, to żyj w nim dalej - nie chcę niszczyć twoich marzeń.
Do błędu przyznać się mogę, ale nie jestem w stanie zrozumieć, po co administrator strony CWKS Legia pisze, że to już koniec klubu, a potem okazuje się, że klub działa. Przejrzałem wszystkie możliwe tabele rozgrywek mazowieckiego ZPN i nigdzie tej drużyny nie mogę znaleźć. No, ale skoro działa, to znaczy, że jakoś się maskują.
Jeśli rzeczywiście, te sekcje działają, to dobrze - niech działają. Myliłem się. Założyłem, że skoro było mówione, że wykup herbu = upadek, a do wykupu doszło, to i do upadku musiało dojść.