Wyświetl pojedynczy post
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2011, 15:01
Niestety myślałem że gorzej być nie może.

Ja rozumem zespół w przebudowie brakuje połowy zawodników - ok.

Cracovia zagrała w tej kolejce na swoim poziomie i przez to widać na jakim dnie jesteśmy.

Na dzień dzisiejszy nie ma drużyny która nie może wygrać w Wisłą, nawet trudno znaleźć taką która powinna się jej bać. Jakikolwiek punkt do końca rudny będzie cudem.

Wystarczy zagrać z odrobiną zaangażowania i już R22 zdobyte to jakaś czarna rozpacz.

Pierwszy raz w życiu jak usłyszałem o kontuzji gracza Wisły (i to poważnej, na dodatek w takiej sytuacji kadrowej) ucieszyłem się szczerze. A teraz czekam z niecierpliwością na artykuł pt "Jaliens nie zagra do końca rudy" - i pewnie on też się cieszy bo będzie zgarniał kasę za spacery co mu najlepiej wychodzi.

IMHO Czekaj jest obrońcą przeciętnym natomiast jemu się grać chce i dlatego tak dobrze wygląda na tle reszty.
Każdy swój błąd będzie analizował i starał się go wyeliminować.

Ile razy jeszcze usłyszymy po meczu że trzeba o nim zapomnieć i skupić się na kolejnym? Że przepraszamy że coś tam, najlepszym protestem będą puste trybuny tylko to zmusi Basałaja do działania za bardzo się przyzwyczaili do "nic się nie stało"

Takie piosenki można spiewać nawet po porażce z Podbeskidziem ale jak się widzi że piłkarze grali na maksa od początku do końca a nie kolejne mecze na piechotę.

Mam nadzieję że na Śląsk się zepną jak na Barcelone inaczej dostaniemy oklep w wersji:

Tragiczny początek I połowy
Troszkę mniej tragiczny koniec II połowy

Zmiana obrazu na trochę lepszy na początku II
Przeciwnik już prowadzi więc daje nam się odbijać od swojej obrony na końcu II połowy.

Czekaj zagrał by lepiej na pozycji ofensywnego pomocnika od Garguły bo nie ma panicznego strachu przed piłką i przed bieganiem.
Odpowiedz cytując