Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2011, 14:47
CMSNero napisał(a):Wyświetl post
Z calym szacunkiem ale Choto to wieksza ....a jak Jalins - niby za kogo mialby grac
Choto był przez lata wśród najlepszych środkowych obrońców całej ligi, potem miał spory dołek, teraz zagrał w PP z Widzewem i zaliczył bardzo dobry występ. Stąd wydaje się, że mógłby z powodzeniem grać za Jaliensa. Generalnie trudno mi sobie wyobrazić kogoś gorszego od Jaliensa, skoro nawet nieokrzesany Czekaj gra od niego klasę lepiej...

Gol i Wolski- a aktualnej - masz na mysli przed powrotem do zdrowia Meliksona,Maleckiego,Sobola ? bo jak nie to puknij sie w leb!!!!
Mówię o aktualnej Wiśle, a aktualna Wisła gra bez Meliksona, Małeckiego, czy Sobola. Gol natomiast jest w mojej opinii jeszcze bardziej wartościowym zawodnikiem, niż Czarek Wilk czy Nunez, ze względu na jego umiejętności ofensywne, kreatywność. Pomijam fakt, że z Twojej 'logiki' wynika, że powinienem się puknąć w łeb, jeśli wolałbym widzieć w Wiśle odpowiednika Wolskiego, zamiast Garguły...

Dla mnie to swiadczy tylko o tym ze Legia dzis wygrywa a w rundzie wiosennej zagra jak jaga w zeszlym roku , za duzo malolatow w skladzie - pozostaje tylko pytanie czy uda sie ogarnac Wisle i czy omina nas kontuzje
Czy jak każda inna drużyna niż Wisła będzie miała serię zwycięstw, to według większości na tym forum musi być to casus Jagiellonii? Ciekawa teoria. Poza tym szczerze mówiąc to nie wiem gdzie Ty widziałeś w tamtej Jadze małolatów, najmłodszy był bodajże Kupisz, który miał 20 lat, a następni byli Grosicki z Sandomierskim, o rok starsi, a reszta zawodników miała powyżej 25 lat...
Odpowiedz cytując