Wyświetl pojedynczy post
justin81
Junior Member

Od: 08.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2011, 14:34
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Ku***
kolejny wstyd.

Z tej całej zbieraniny która wystąpiła dziś na boisku zostawiłbym tylko Czekaja, który mimo iż jest dlugopisem to jednak daje rade.
Co wy wszyscy z tym Czekajem? Wiem, że czasy są ciężkie, ale na siłe nie kreujcie nowych bohaterów. Zagrał mecz nawet nie średni, wypadł blado. Murzynek objeżdżał go jak chciał, a przy bramce Czekaj cofnął się na 11m w polu karnym i czeka na kolorowego co on zrobi To ten sobie popatrzył, dał patelnie i brama... Tak się nie zachowuje dobry obrońca, no ale nie jego wina, takie chore nawyki musiał gdzieś nabyć (wspaniała polska myśl szkoleniowa) Zamiast natychmiastowego ciśnienia to gość cofa i czeka na rozwój akcji. Reszta tych kopaczy to do wora i do morza. Moje chłopaki w C klasie pokazują więcej zaangażowania i woli walki niż te człapiące ala Garguły na boisku. W 60min chłopak pokazuje mi ręka w góre, woła o zmiane, ale widze,że jak schodzi to dyszy bo dymał od pola karnego do pola karnego, bo tego od nich wymagam.
A wy dalej tych swoich kopaczy głaskajcie i usprawiedliwiajcie, że zagrali dobry mecz. Chcecie mieć dobre wyniki, trzeba wymagać pewien poziom, a nie szukać usprawiedliwień. Jak ja bym robił tak w swojej robocie to by mnie pożegnali serdecznym "wypie...laj" po tygodniu. Od czasów Petrescu nie było w tym klubie trenera z jajami, ale kopacze się zbuntowali bo kazał im biegać, bo połapali kontuzje na obozie przygotowawczym. Co to za chory trener, piłka nożna i bieganie, nasi wygyrwają na stojanowa i dlatego 15 sezon idą do LM, ale dojść nie mogą, ciekawe czemu Jeden użytkownik ma tu dobry podpis po postami "dopóki polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia, takie wpadki będą się zdarzać coraz częściej" I to dotyczy całej polskiej piłki, mniej gwiazdorzenia, chojraczenia, kreaowania pseudo-gwiazdek po jednym meczu, a więcej pracy, charakteru i profesjonalizmu.
Odpowiedz cytując