Wyświetl pojedynczy post
andrzejzb
Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2011, 10:42
krowczax napisał(a):Wyświetl post
Panowie, ostatnie mecze rundy jesiennej mieliśmy teoretycznie tak łatwe, że piątkowy mecz ze Śląskiem powinien być batalią o mistrza jesieni.
I będzie, tylko nie dla Wisły tym razem, ale to nie jest teraz wielki problem. Problem to maja teraz wasi w głowach. Oglądałem wczoraj mecz jakoś tak od 50 minuty i myślę - kurczę, jak to możliwe, że oni tym farfoclom z Zabrza nie pocisnęli jeszcze trójki? Bo takiej nędzy jak Górnik to ja już dawno nie widziałem. A co ciekawe - stanął mi przed oczami wiosenny mecz Legii w Zabrzu gdzie obraz gry był niemal identyczny a w ostatniej minucie Sikorski oddał jedyny celny strzał w drugiej połowie i strzelil gola.

Ale do meritum - teraz w Wisle jest strach przed wzięciem na siebie odpowiedzialności. Każde podanie to tak, jakby podający mówił "masz, zrób z tym coś". Ewidentna blokada, strach przed niepowodzeniem. I dlatego właśnie we Wrocławiu powinno być Wam łatwiej - tam nie musicie wygrać i nikt nie będzie miał pretensji jeśli nie wygracie. Dlatego raczej wygracie.

A co się dzieje z Małeckim i kiedy wraca Melikson?
Derby Warszawy tylko na Służewcu
Odpowiedz cytując