A ja sobie jeszcze wrócę do Rafała Wolskiego, bo się naprawdę jaram tym chłopakiem, trochę wbrew sobie, bo rozsądek mówi, że, no... jaranie się talentem młodzika po 6 meczach to po prostu głupota, a i ryzyko że samemu chłopakowi od tego klimatu wyskoczą bezpieczniki w mózgu. No ale to silniejsze ode mnie
Odnośnie tego, że gol z Lechią to jednorazowy przebłysk:
http://vimeo.com/32384762
Abstrahuję od tego, że robienie kompilacji chłopakowi, który zagrał 6 spotkań, jest idiotyzmem do kwadratu, ta kompilacja powyżej, to jest taki zestaw, po którym polscy youtubowscy scouci kupują zawodników

6 kolejnych oficjalnych spotkań zespołu i kilka naprawdę kapitalnych akcji.
Cytat:
|
Was to uczono kontynuować linię partii raczej i błyszczeć hipokryzją. Uczono was "mieć wyjebane na wyniki i piłkarzyków" jak nie idzie i napinać się, jak coś się uda. Tak wnioskuję po lekturze waszych postów. Uczono was też, żeby siać swoją propagandę wszędzie i "prostować" niewygodne dla was fakty. No, ale to już nie temat "ekstraklasa". Albo nie tylko temat "ekstraklasa".
|
Czy Tobie coś się poprzewracało? Potknąłeś się ostatnio i rypnąłeś głową o framugę czy coś? Co to w ogóle za teorie? Co nas uczono, jaką propagandę, o czym Ty mówisz? I w ogóle jak to "mieć wyjebane na wyniki"? U nas? Chyba żartujesz...
Sekcje CWKSu są jednym tworem, KP Legia odrębnym. Nie wymyślił tego Miklas, ani za ITI, ani za Pol-motu, bo KP Legia z CWKSu wydzieliło się jakoś na początku lat 90, zresztą z CWKSu wydzieliło się więcej sekcji. ITI mogłoby co najwyżej charytatywnie sekcje CWKS powspierać, bo do CWKSu ITI ma się nijak. Ja nie rozumiem co w tym jest takiego skomplikowanego.
Zresztą, o ile dobrze pamiętam, Ty coś pisałeś o tym, że był jakiś bezpośredni związek pomiędzy powrotem do herbu, a upadkiem "wielu sekcji" CWKSu, co jest w ogóle jakimś absurdem...