Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2011, 09:45
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Tak. Czyli Twoim zdaniem Legia nie ma już sekcji piłkarskiej, tak? Chciałbym mieć jasność.
Chciałbym mieć jasność - czy klub piłkarski CWKS Legia jeszcze działa? Pytałeś która sekcja padła, to ci odpisałem - amatorska drużyna CWKS Legia przestała istnieć. Tak, czy nie?

0 22 napisał(a):Wyświetl post
Info z 31.10.2011.

Nie wiem, starcze (trzymając się konwencji) jak to było u Was, ale mnie uczono wypowiadać się na tematy, które znam albo widziałem.

Nie była to moja pierwsza prośba byś się WRESZCIE łaskawie odniósł w formie B o tym o czym wcześniej powiedziałeś A. Za każdym razem padała po Twoim poście i padać zapewne będzie dopóki uczciwie nie przyznasz, że chlapnąłeś. Taki już jestem upierdliwy.
Was to uczono kontynuować linię partii raczej i błyszczeć hipokryzją. Uczono was "mieć wyjebane na wyniki i piłkarzyków" jak nie idzie i napinać się, jak coś się uda. Tak wnioskuję po lekturze waszych postów. Uczono was też, żeby siać swoją propagandę wszędzie i "prostować" niewygodne dla was fakty. No, ale to już nie temat "ekstraklasa". Albo nie tylko temat "ekstraklasa".

Napisałem ci, że nie żyję waszym klubem. Tak gdzieś słyszałem, czy czytałem. Na pewno kiedyś Miklas mówił, że jak mają wrócić do herbu z lat 50tych, to muszą go kupić, a jednocześnie pisali, że nie są zainteresowani finansowaniem innym sekcji, czyli będą musiały upaść. Nie wiem, jak historia się skończyła. Może po raz kolejny "Jihad Legia" przestała być taka Jihadowa i "może jednak się dogadamy"? Nie wiem, serio i szczerze mówiąc, mało mnie to interesuje.

Czyli, rozumiem, że oficjalne twoje stanowisko jest takie, że CWKS Legia ma się świetnie i wszystkie sekcje działają aż miło. Oczywiście oprócz piłkarzy CWKS Legia, bo wiadomo, że oni zostali rozwiązani, ale to i tak się zgadza z twoją teorią, że jest ok. A jak ma się sprawa np. z sekcją szermierczą?

A z resztą, co mnie to obchodzi.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując