pan Dudi napisał(a):

Tak. Czyli Twoim zdaniem Legia nie ma już sekcji piłkarskiej, tak? Chciałbym mieć jasność.
pan Dudi napisał(a):

|
Dodatkowo coś mi świta o sekcji podnoszenia ciężarów? Było coś na rzeczy? Nie żyję waszym klubem, tak mi się obiło coś o uszy, więc zanim, dziecino, zarzucisz mi "udawanie", że nie było tematu, weź pod uwagę też to, że nie czytam tego forum od deski do deski.
|
Cytat:
|
Emilia Szlasa z Legii zdobyła mistrzostwo Polski juniorów (do lat 17) w podnoszeniu ciężarów w kategorii wagowej do 44 kg. Nasza 16-letnia zawodniczka uzyskała w dwuboju 101 kg (46 + 55), co dało jej 172,10 pkt. Sinclaira. W zawodach nie wystartowała druga zgłoszona legionistka, Natalia Figórska (-53 kg).
|
Info z 31.10.2011.
Nie wiem, starcze (trzymając się konwencji) jak to było u Was, ale mnie uczono wypowiadać się na tematy, które znam albo widziałem.
Nie była to moja pierwsza prośba byś się WRESZCIE łaskawie odniósł w formie B o tym o czym wcześniej powiedziałeś A. Za każdym razem padała po Twoim poście i padać zapewne będzie dopóki uczciwie nie przyznasz, że chlapnąłeś. Taki już jestem upierdliwy.