Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2011, 00:19
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Pierwsze z brzegu info:

http://www.cwks.legia.net/

news z 21.09. Po prawej stronie. Jeszcze jakieś pytania?
Tak. Czyli Twoim zdaniem Legia nie ma już sekcji piłkarskiej, tak? Chciałbym mieć jasność.

pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Dodatkowo coś mi świta o sekcji podnoszenia ciężarów? Było coś na rzeczy? Nie żyję waszym klubem, tak mi się obiło coś o uszy, więc zanim, dziecino, zarzucisz mi "udawanie", że nie było tematu, weź pod uwagę też to, że nie czytam tego forum od deski do deski.
Cytat:
Emilia Szlasa z Legii zdobyła mistrzostwo Polski juniorów (do lat 17) w podnoszeniu ciężarów w kategorii wagowej do 44 kg. Nasza 16-letnia zawodniczka uzyskała w dwuboju 101 kg (46 + 55), co dało jej 172,10 pkt. Sinclaira. W zawodach nie wystartowała druga zgłoszona legionistka, Natalia Figórska (-53 kg).
Info z 31.10.2011.

Nie wiem, starcze (trzymając się konwencji) jak to było u Was, ale mnie uczono wypowiadać się na tematy, które znam albo widziałem.

Nie była to moja pierwsza prośba byś się WRESZCIE łaskawie odniósł w formie B o tym o czym wcześniej powiedziałeś A. Za każdym razem padała po Twoim poście i padać zapewne będzie dopóki uczciwie nie przyznasz, że chlapnąłeś. Taki już jestem upierdliwy.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując