Wyświetl pojedynczy post
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2011, 23:39
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Sorry ale nie widzę żadnego postępu a dostrzegłem nawet wiele błędów.
Moskal kompletnie minął się z dobraniem zawodników do pozycji. Musimy doczołgać się do końca tej rudny, uczenie się teraz gry atakiem pozycyjnym jest kompletną bzdurą Moskala... trzeba było zacząć grać na lagę i uzbierać jak najwiecej punktów, dopiero w przerwie po powrocie czołowych piłkarzy nadać tej drużynie inny styl.
Już od dłuższego czasu patrzę na twoje posty westersyl i widzę, że myślimy na podobnych falach
Odnośnie dzisiejszego meczu to niestety wielki minus dla Moskala za ułożenie taktyczne zespołu. Nunez w pomocy całkowicie zawodzi, Jovanovic nie jest prawym obrońcą i nie powinien grać na PO, wygląda całkowicie pozytywnie względem Lameya ale niestety nie mamy PO i musi tam grać. Zresztą żeby być lepszym od Lameya to nie trzeba dużo , tylko trochę szybkości to co ma Marko, ale nie chciałbym deprecjonować jego potencjału, bo jest wybitnym graczem i do tego z jajami. Wystawienie Garguły na prawym skrzydle - fatalne rozwiązanie!

Nie mamy jakiegokolwiek stylu, Nie robimy przewagi w żaden sposób, nie jesteśmy nawet szybsi od zawodników przeciwnej drużyny. Tak słabej Wisły nie było od lat.

To co wyrabiał dzisiaj Czekaj zaskoczyło mnie bardzo pozytywnie, czuję że rośnie drugi Jap Stam. Chłopak rozegrał dzisiaj wspaniały mecz, łatał dziury wygrywał pojedynki 1 vs 1, a przy główce to przeciwnikowi nie opłaca się skakać, tak mizerne szanse.

Ja bym widział ustawienie Jovanovic-Czekaj na środku obrony

Brud to przereklamowany przecietniak, chłopak nie wiem czy łapałby się na ławkę w innych zespołach w T-ME.
Ostatnio edytowane przez anthony09 : 20.11.2011 o godz. 23:44.
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując