snyrting napisał(a):

|
Możecie wierzyć w bajki o tym, że mamy podobne budżety, ale proszę, róbcie to na własny użytek a nie na forum publicznym.
|
Dyskusja z takimi kolesiami nie ma sensu. Albo masz te IQ powyżej tych (powiedzmy) 90-ciu i rozumiesz pewne podstawowe sprawy (podatki, atrakcyjność miejsca, pieniądze "pod stołem", rzeczywiste przychody), albo nie. Jeżeli chcą wierzyć, że mamy pieniądze tylko są źle pożytkowane - niech wierzą. Do niedawna w ich litanii występowało też Odense, do czasu aż się wkurzyłem i odesłałem do odpowiedniej strony. A wszystko dlatego, że jakiś studencina na onecie tak napisał, a to prawie jak "Fakt": prawda objawiona.
To są kolesie z rodzaju tych, którzy opisując skład Wisły są w stanie napisać:
"Łobodziński Wojciech - Reprezentant Polski, grał w pucharach i był na Euro" i na podstawie tego wywnioskować, że powinniśmy rządzić w lidze.
Szkoda prądu.
fanfan napisał(a):

|
Przypomnę tylko że jakiś czas temu chcieliśmy przedłużyć kontrakt z Jaśkiem i nie doszliśmy do porozumienia a On sam poszedł do Cypryjskiego klubu ponieważ dostał tam lepsze warunki , Kosowskiego też chcieliśmy ściągnąć do nas po raz trzeci jak kończył swoją przygodę z Hiszpanią ale wybrał Cypr - jak łatwo się domyślić ze względu na lepszą kasę , Żuraw jak odchodził z Celticu też był w kręgu zainteresować Wisły i Skorży w tamtym czasie ale wybrał Cypr ponieważ tam zarobił znacznie więcej i sam Maciek kiedyś w telewizji mówił wyraźnie że na Cyprze jeszcze się lepiej płaci a ja wolę wierzyć w słowa piłkarza który tam grał a nie w słowa jakiegoś dziennikarzyny .
|
Też o tym wspominałem, ale fakt: co tam Żurawski czy Kosowski mogą wiedzieć o zarobkach na Cyprze