HanysKce napisał(a):

Normalni, uczciwi Polacy ten dzień spędzali na wyjazdach weekendowych, na spacerach itp, tak aby odpocząć od pracy i obowiązków dnia codziennego. Tylko społeczeństwo konfliktowe, nierobów itp, ma czas się organizować i jeździć do Warszawy na tego typu marsze czy zgromadzenia (Niepodległa Kolorowa pff = niezłe gówno).
.
|
Jako normalny uczciwy Polak, spedzilem ten dzien na wyjezdzie weekendowym (podczas ktorego odpoczalem od pracy i obowiazkow dnia codziennego) na spacerze na Marszu
Dziwi mnie strasznie ta latwosc osadzania ludzi, ktorzy byli na Marszu samemu tam nie bedac ... mnie by nie bylo tak latwo napisac, ze jestes idiota, ktoremu moze i w zyciu wyszlo ale to chyba tylko dlatego, ze zbierales caly czas po dupie i chowales sie po pracy w swoim domu w kacie ... oczywiscie, ze nie przyszloby mi z latwoscia nazwanie Cie bezwartosciowym czlowiekiem, ktorego jedynym celem w zyciu jest sie nazrec i w zyc dobrobycie ...
a mi akurat pasuje pracowanie po kilkanascie godzin dziennie i jezdzenie na takie Marsze i inne uroczystosci, pamietanie i przypominanie o wydarzeniach historycznych, z ktorych jestesmy dumni, pomaganie roznym srodowiskom kombatanckim ... a to wszystko po to zeby Ty .. tak Ty... mial spokoj w zyciu i mial czas zeby sie nazrec ....