Wyświetl pojedynczy post
Krystian14
Senior Member

Od: 02.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2011, 07:15
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
czy to że mieli flagę robi z nich ogarniętą ekipę? czy może to że race odpalili? Czy Wisły nie było na marszu? Czy źle się zaprezentowaliśmy?
Dobre pytanie w sumie a dobrze się zaprezentowaliśmy? Nikt niestety nie napisał żadnego opisu wyjazdu czego żałuję bo chętnie bym się dowiedział. Ja widziałem tylko wiślaków z UK, z którymi przylecieliśmy na MN, kilka osób z Oświęcimia (w sumie ok 20-25) z czego zakładam, że połowa to Wisła mimo iż przyjechali jako Unia Oświęcim w tym jednego skinheada, który przyjechał na własną rękę plus grupę kilkuosobową z Krk w barwach, z którą zamieniłem kilka zdań przechodząc z aparatem na trasie przemarszu (możliwe, że to byłeś również Ty) poza tym nie wiem nic więcej..

Natomiast co do Arki to widzę grupę mniej więcej tak samo liczną, z własnym transparentem, doskonale widoczną, podświetloną i dumną z tego kim są i dlaczego się tam znaleźli. I odkładam tu nasze chęci-niechęci do siebie bo to nie temat aby to rozkminiac ale moim zdaniem poprostu prezentują się zajebiście..

Takie moje zdanie.
TOLERANCJA JEST CNOTĄ LUDZI BEZ PRZEKONAŃ !BIAŁA WISŁA !
Odpowiedz cytując