Jaroo1 napisał(a):

|
W dupie byles gowno widziales
|
Owszem nie byłem, nie widziałem.. ale mam prawo nie popierać i jednych i drugich prawda? Uroczystości Państwowe były wcześniej i na nich wypadało być, a wszelkiego rodzaju marsze niby komu mają służyć?
50% (z tego co widać na filmikach) to kibole (kibice), w dresach, barwach klubowych, w kominiarkach.. nie wmówisz mi, że to jest ELITA naszego narodu, albo chociaż jakakolwiek przyszłość tego kraju. Normalni, uczciwi Polacy ten dzień spędzali na wyjazdach weekendowych, na spacerach itp, tak aby odpocząć od pracy i obowiązków dnia codziennego. Tylko społeczeństwo konfliktowe, nierobów itp, ma czas się organizować i jeździć do Warszawy na tego typu marsze czy zgromadzenia (Niepodległa Kolorowa pff = niezłe gówno).
Martwi mnie ogólne poparcie tutaj na forum do tego typu akcji.. Choć z drugiej strony to forum kibicowskie, gdzie większość pewnie ma wiele spólnego z "dresami" stąd taki wysoki współczynnik poparcia dla Marszu Niepodległości.
Jestem również oburzony tym, że tak mało osób usłyszało zarzuty, a jak je usłyszało to, że są one wręcz śmieszne. Dać by tak przykładowo jednemu i drugiemu po 5 tys kary to by się oduczyli wyrywania kostek z chodników, bądź pałowania przypadkowo spotkanych osób z flagami narodowymi.