Fiti napisał(a):

|
No dokładnie, ale nie wińcie pikników. Są niedoinformowani i tyle. Poinformujcie ich w jakis sposób to nie bedą sie wyłamywać. Głupi pomysł w ogóle.
|
Pan Jotka napisał(a):

|
Ale przeciwko komu ten prostest bo nie ogarniam? Przeciw piłkarzom? Raczej potrzebują wsparcia by lepiej grali, a nie pokazania, ze mamy ich w *upie. Nie skandujemy ich imion to nie nzaczy , że się od razu obrażamy na nich. Przeciw trenerowi? Przecież robi co może by się polepszyło. Przeciw klubowi? Nie ic wina, że imć Cupiał dupsko szkłem chce podetrzeć i z każdego zarobionego 1EUR inwestuje 10 eurocentów... Dla mnie ten protest jest idiotyczny i ja nigdzie nie wychodzę.
|
Romuald napisał(a):

|
Nie robić żadnych głupich protestów! piłkarze już wiedzą jak ważny mecz przegrali (zwolnienie Maaskanta każdemu to uświadomiło) ma być doping przez 90minut !!!
|
Konfliktowy napisał(a):

Jak to czytam to widzę, że debilne decyzje skwk znów wprowadzają podział i to nie tyle na stadionie, co na trybunie C. Jak widać nikogo nie nauczył mecz z Amica. Już widzę jak przypadkowy gość ok 50 lat, który pomylił sektor, wyjdzie w tej 70 min.
Teraz pytanie co ma ten protest dać? Będziecie na meczu, wiec bilet/karnet zakupiliście, a Basałaja i innego przydupasa Cupiała już to je.bie ! Chcecie odnieść sukces, to wymyślcie coś lepszego, bo taki protest w klub nie uderzy. Pomijam już fakt, że mało kto wie o co tak naprawdę chodzi..
|
I jeszcze kilku z poprzedniej strony, rozumiem że maskotki dla dzieciaków już kupione i czekają aby je jutro przekazać na meczu?
Czy to może też idiotyczny pomysł i Wy się nie bawicie?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.