Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2011, 11:01
Fiti napisał(a):Wyświetl post
No dokładnie, ale nie wińcie pikników. Są niedoinformowani i tyle. Poinformujcie ich w jakis sposób to nie bedą sie wyłamywać. Głupi pomysł w ogóle.
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Ale przeciwko komu ten prostest bo nie ogarniam? Przeciw piłkarzom? Raczej potrzebują wsparcia by lepiej grali, a nie pokazania, ze mamy ich w *upie. Nie skandujemy ich imion to nie nzaczy , że się od razu obrażamy na nich. Przeciw trenerowi? Przecież robi co może by się polepszyło. Przeciw klubowi? Nie ic wina, że imć Cupiał dupsko szkłem chce podetrzeć i z każdego zarobionego 1EUR inwestuje 10 eurocentów... Dla mnie ten protest jest idiotyczny i ja nigdzie nie wychodzę.
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Chyba znowu niezła chryja się szykuje - protest nie wiadomo przeciw komu i co ma dać, jedni wyjdą inni nie, co oczywiście zaowocuje przepychankami bo jakiś "kumaty i zaangażowany" postanowi "wytłumaczyć" o co chodzi w proteście
A cała sprawa jak zwykle -> jakiś "inteligent" z SKWK coś sobie wymyślił i część (ta mniej myśląca) idzie bez zrozumienia, bo po co rozumieć, skoro można "coś" zrobić - co i po co to mniej istotne.
Myślący pytają i nie dostają odpowiedzi, bo inicjatorzy też jej nie znają.
Pod artykułem na SKWK dyskusja kwitnie, goście się umawiają na ręczne wyjaśnianie różnic ideologicznych. Pełen cyrk.
Ale czego po SKWK można się lepszego spodziewać
Dla mnie protest bez sensu - jeśli miałby być adresowany do zarządu - nie przychodźcie na mecze w ogóle to przynajmniej w kasie będzie to widać jakoś.
Natomiast jeśli chcecie, żeby protest objął cały stadion to przedstawcie powody i cele jasno, zamiast cienkiej demagogii to może coś z tego wyjdzie poza chryją, która wyjdzie z tego na pewno.
Romuald napisał(a):Wyświetl post
Nie robić żadnych głupich protestów! piłkarze już wiedzą jak ważny mecz przegrali (zwolnienie Maaskanta każdemu to uświadomiło) ma być doping przez 90minut !!!
Konfliktowy napisał(a):Wyświetl post
Jak to czytam to widzę, że debilne decyzje skwk znów wprowadzają podział i to nie tyle na stadionie, co na trybunie C. Jak widać nikogo nie nauczył mecz z Amica. Już widzę jak przypadkowy gość ok 50 lat, który pomylił sektor, wyjdzie w tej 70 min.
Teraz pytanie co ma ten protest dać? Będziecie na meczu, wiec bilet/karnet zakupiliście, a Basałaja i innego przydupasa Cupiała już to je.bie ! Chcecie odnieść sukces, to wymyślcie coś lepszego, bo taki protest w klub nie uderzy. Pomijam już fakt, że mało kto wie o co tak naprawdę chodzi..
I jeszcze kilku z poprzedniej strony, rozumiem że maskotki dla dzieciaków już kupione i czekają aby je jutro przekazać na meczu?

Czy to może też idiotyczny pomysł i Wy się nie bawicie?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując