|
jest sprawiedliwosc. czeczen pobity w bialymstoku przez patriotow w dresach, za swe prowokacje, ze sie pojawil, zostanie deportowany. no a z tym ze niemiec polaka bije to ja powiem wiecej - ja jestem oburzony ze on smie po niemiecku na ulicach wawy sie odzywac! ze go nie deportowali od razu a tylko zamkneli prewencyjnie, szok. jestem zbulwersowany ze sie odezwal i prowokowal swym jezykiem ludnosc warszawy. no wstyd. i ci geje. jak ktos mial czelnosc sprowokowac patriotow w dresach z kominiarkami. oni przyszli spiewac patriotyczne piosenki, o dumie klubowej, tfu narodowej. bylem rad jak ze zrodelka szli ramie w ramie ci co sie leją i będą lac za 5 dni po gebach w imie barw i, ups klubu. sorry za przeinaczenie. a ilez rodzicow z dziecmi. no cos pieknego. jak nas szlo 40 tys. ze zrodelka - sila! ma ktos filmik jak idziemy z ekipą w kominiarkach i lewacy uciekaja po ulicach i sie chowają za psiarnia? a najgorsze to ci prowokatorzy z antify stojacy w 1 linii i wywolujacy zamieszki. razem z policją zresztą... (to nic ze to byl nasz- trzeba mowic ze ich). a ten woz tvn sami zapalili, szukajac winnych. teraz dadza im 1000 zl podwyzki bysmy niby czuli sie bezpieczniej. no i najwazniejsza sprawa. szedl ze mna na marszu taki koles w okularach i mowil ze ten tlum trzeba zagaspodarowac na wybory. wiec uwaga - za kilka lat glosujemy na prawice narodową, robimy szum, bojkot tuska na trybunach. ci jedyni mowia prawde, o smolensku, o krzyzach, o prowokatorach. ktora godzina? idz spac, rano musisz wczesnie wstac, do pracy, do niemca...
|