Temat: Komórki...
Wyświetl pojedynczy post
Lemonek
Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.11.2011, 23:57
chmielu88 napisał(a):Wyświetl post
podbijam (pierdyliald znaków)
Użytkuję go od jakiegoś miesiąca i jestem bardzo zadowolony. Wyświetlacz jak dla mnie perfekcyjny, bardzo szybki, dużo pamięci..w zasadzie nieograniczone możliwości. Jeśli chodzi o Qwerty to już zależy od Ciebie...mnie pasuje idealnie (nie lubię pisać na klawiaturze ekranowej), "slide" początkowo wydaje się być niezbyt stabilny, ale okazuje się, że sprawdza się bardzo dobrze (nie rozsuwa się przypadkowo np. w kieszeni). Jedynym mankamentem oczywiście jest bateria, która w moim przypadku wystarcza: 1 dzień jak więcej gram i siedzę w sieci; 2 dni, kiedy tylko trochę rozmawiam i trochę siedzę w sieci; ok. 3 dni, gdy tylko trochę rozmawiam, ale nie korzystam z internetu i gier. Pierwszy raz mam HTC i muszę przyznać, że jest zrobiony idealnie...nic się nie rusza, nie odstaje, czuć że jest stabilny i "twardy". Generalnie polecam..ja obecnie nie chciałbym go zamienić na inny telefon.

Pozdrawiam.

P.S. Jeśli zdecydowałbyś się na zakup to odezwij się na PW to dam Ci wskazówkę (jeśli nie miałeś wcześniej telefonu ładowanego kablem USB) odnośnie ładowania telefonu
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi na prawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
Odpowiedz cytując