hmmm zostały mi 3 kolejki to końca 1 sezonu i mam 8 pkt straty to POZnania i 5 pkt przewagi na Legia, więc sezon zakończe najprawdopodobniej na 2 miejscu. Moje odczucia: 1 runde grali genialnie, każdy mecz wygrywałem min 3 bramkami,po czym nagle plaga kontuzji i w ostatnim meczu na jesień zebrałem baty od Podbeskidzia 2-0

. Wiosna to jakiś dramat, 5 porażek kilka remisów cały skład już zdrowy, ale gra została bardzo marna, niby po 20 strzałow na mecz, a tyllo 1-2 bramki. Nie wiem co zmienić żeby skuteczność wróciła, bo formacja jest dobra, bo stwarzają mnóstwo sytuacji, do tego muszę zrobić jakieś zakupy do defensywy Bo Sobol nie daje niestety już rady, Wilk ma dużo lepsze oceny, Chavez często popełnia błedy, Lamey zesłany do rezerw bo słaby

Czekaj też popełnia błedy, Jovanowić przeplata dobre mecze słabymi, Bunoza chyba dostał za mało szans muszę to przemyśleć, Celeban w sumie najpewniejszy, aczkolwiek dostał kare bardzo idiotycznych kartek( również czerwonych ) Diaz raczej ława i Spahić w 1 składzie daje radę. Ciekawe jaki budżet dostane na transfery, a liczę na dość dobry bo wyszedłęm z grupy LM, pare baniek trzeba wydać na obronę