1q2 napisał(a):

Smuda oznaczał by już totalny upadek.To jest gość tak prosty i tak skompromitowany że ciężko znaleźć kogoś gorszego - może Piechniczek, Wójcik , Engel ,Bobo K. itp.
jak dla mnie Smudy to trza się bardziej bać jak osiągnie jakiś sukces na Euro - jak to będzie kompromitacja to nie wystarczy że 'my som przyjacioły' z Cupiałem.To byłby marketingowy strzał w stopę, zatrudnić nieudacznika
Gorzej gdyby np nie wyszedł z grupy ale drużyna pzpn zagrała by na prawdę niezłe mecze, jeszcze gorzej gdyby z tej grupy wyszedł - bo Franio to jest kawał cwaniaka.On wie że eliminacje do MŚ to będzie katastrofa więc nie zdziwił bym się gdyby po nawet dobrym wyniku w ME - zrezygnował.
Ogólnie tylko nie Smuda.
|
A czym to Smuda jest tak skompromitowany

Ja wiem, ze jest modne najezdzanie na niego ale w....ia mnie takie gadanie bo jakby nie patrzec to wlasnie zespolu prowadzone przez tego nieudacznika nigdy nie zeszly ponizej pewnego poziomu na arenie miedzynarodowej (nigdy nie mial zadnego Tbilisi czy Levadii, zawsze odpadal z wyzej notowanymi rywalami typu Barca czy Inter i to tez bez wstydu, jedyna wpadka to wlasciwie to 0:6 z Hiszpania ale to byl nic nieznaczacy sparing), a troche tych meczy w Europie zagral.