Wyświetl pojedynczy post
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.11.2011, 10:38
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Odnośnie Polaków to ciekawe jak Paweł Brożek wyobraża sobie swoją najbliższą przyszłosc...
Trabzon gra jednym napastnikiem, a przy takiej formie, którą prezentuję ich zawodnik Burak Yilmaz to Paweł tam nie pogra.
13 goli w 8 meczach.
Jak się okazuję Kirm nie gra słabo przez to że Paweł machał rękami ( teraz gra jeszcze słabiej) Mam wrażenie, że na niektórych trzeba po prostu krzyknąć żeby się obudzili na tym boisku. Zaraz może zacząć się pisanie że słaby itp Chcecie Polaków, a przecież to obecnie drugi napastnik naszej repry.

Przypuszczam że w najbliższej przyszłości się to nie zmieni. Paweł pewnie jeszcze zagra na EURO bo okaże się, że Jelenia bolą plecy. Takie są realia chcecie Polaków a połowa 70% tego forum by się krzywiła na Brożka. Osobiście jak najbardziej TAK dla powrotu Pawła do Wisły.
Jak dla mnie, to jest żenujące, że aby wzmocnić drużynę Polakiem musimy ściągać zawodnika wiekowego.
I jeszcze niektórzy się burzą, dlaczego nie ma w składzie Polaków
Ano dlatego, że są chujowi.
Myślicie, że to przypadek, że Legia sięgnęła niegdyś po Mięciela, Lech po Wichniarka, a my po Żurawia?
Raczej nie.

Oczywiście jestem za powrotem Brożka. Ale on jest nierealny - z takiego samego względu jak powrót Baszcza, czy Franka. Więc szkoda czasu, by rozważać tą kandydaturę.

Ja przyjrzałbym się Sobiechowi. Nie gra tam wcale, a potencjał ma spory. W formie jest to zawodnik na poziomie Lewandowskiego imho. Za niego można by dać nawet tą mityczną bańkę euro. I idealnie nadaje się na drugiego napastnika, bo podać też potrafi, wg mnie on może być idealny do pary z Bitonem.

edit:
dobra, wiem, SF
rozmarzyłem się
Odpowiedz cytując