westersyl napisał(a):

Odnośnie Polaków to ciekawe jak Paweł Brożek wyobraża sobie swoją najbliższą przyszłosc...
Trabzon gra jednym napastnikiem, a przy takiej formie, którą prezentuję ich zawodnik Burak Yilmaz to Paweł tam nie pogra.
13 goli w 8 meczach.
Jak się okazuję Kirm nie gra słabo przez to że Paweł machał rękami ( teraz gra jeszcze słabiej) Mam wrażenie, że na niektórych trzeba po prostu krzyknąć żeby się obudzili na tym boisku. Zaraz może zacząć się pisanie że słaby itp Chcecie Polaków, a przecież to obecnie drugi napastnik naszej repry.
Przypuszczam że w najbliższej przyszłości się to nie zmieni. Paweł pewnie jeszcze zagra na EURO bo okaże się, że Jelenia bolą plecy. Takie są realia chcecie Polaków a połowa 70% tego forum by się krzywiła na Brożka. Osobiście jak najbardziej TAK dla powrotu Pawła do Wisły.
|
Jak dla mnie, to jest żenujące, że aby wzmocnić drużynę Polakiem musimy ściągać zawodnika wiekowego.
I jeszcze niektórzy się burzą, dlaczego nie ma w składzie Polaków

Ano dlatego, że są chujowi.
Myślicie, że to przypadek, że Legia sięgnęła niegdyś po Mięciela, Lech po Wichniarka, a my po Żurawia?
Raczej nie.
Oczywiście jestem za powrotem Brożka. Ale on jest nierealny - z takiego samego względu jak powrót Baszcza, czy Franka. Więc szkoda czasu, by rozważać tą kandydaturę.
Ja przyjrzałbym się Sobiechowi. Nie gra tam wcale, a potencjał ma spory. W formie jest to zawodnik na poziomie Lewandowskiego imho. Za niego można by dać nawet tą mityczną bańkę euro. I idealnie nadaje się na drugiego napastnika, bo podać też potrafi, wg mnie on może być idealny do pary z Bitonem.
edit:
dobra, wiem, SF
rozmarzyłem się