1q2 napisał(a):

A właśnie sobie zainstalowałem i teraz nawet nie wiem czy mam ochotę w to zagrać
Napisz mi jedno - korzystasz z jakiś gotowych taktyk czy sam wszystko ustawiasz po swojemu?
|
Wisłą się gra się bardzo przyjemnie także zależy jakie lubisz wyzwania w tej grze

Co do taktyki to ustawiłem wszystko sam. Ogólnie w poprzednich wersjach też tak grałem. Screen poniżej :
http://zapodaj.net/387902869a27.png.html
Ale będę krótko grał Wisłą. Gdy Chojniczanka awansuje do I ligę to od razu się zgłaszam tam do pracy.
@Orson
W dodatku z cmrev jest źle ustawiony terminarz. W II lidze w tym sezonie gra się 17 + 3. Czyli 17 meczów rundy jesiennej + 3 awansem z rundy wiosennej. A w grze ustawione jest 17 + 7. Do tego jak dojdą mecze w PP to zawodnicy grają praktycznie co 3 dni i są bez kondycji. Wiadomo, że na tym szczeblu zawodnicy mają słabsze atrybuty. Mnie to denerwowało i przestałem grać choć awansowałem już do I ligi ale i tam jest źle ustawiony terminarz, tak samo jako w ekstraklasie.
Dlatego ja robię teraz tak, że gram Wisłą a jak Chojniczanka awansuje do I ligi to pójdę tam. Gram teraz bez tego dodatku z cmrev i tu są terminarze dobrze ustawione ale niestety nie ma II ligi ale coś za coś.