Wyświetl pojedynczy post
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.11.2011, 23:22
1q2 napisał(a):Wyświetl post
A właśnie sobie zainstalowałem i teraz nawet nie wiem czy mam ochotę w to zagrać
Napisz mi jedno - korzystasz z jakiś gotowych taktyk czy sam wszystko ustawiasz po swojemu?
Wisłą się gra się bardzo przyjemnie także zależy jakie lubisz wyzwania w tej grze Co do taktyki to ustawiłem wszystko sam. Ogólnie w poprzednich wersjach też tak grałem. Screen poniżej :

http://zapodaj.net/387902869a27.png.html

Ale będę krótko grał Wisłą. Gdy Chojniczanka awansuje do I ligę to od razu się zgłaszam tam do pracy.

@Orson

W dodatku z cmrev jest źle ustawiony terminarz. W II lidze w tym sezonie gra się 17 + 3. Czyli 17 meczów rundy jesiennej + 3 awansem z rundy wiosennej. A w grze ustawione jest 17 + 7. Do tego jak dojdą mecze w PP to zawodnicy grają praktycznie co 3 dni i są bez kondycji. Wiadomo, że na tym szczeblu zawodnicy mają słabsze atrybuty. Mnie to denerwowało i przestałem grać choć awansowałem już do I ligi ale i tam jest źle ustawiony terminarz, tak samo jako w ekstraklasie.

Dlatego ja robię teraz tak, że gram Wisłą a jak Chojniczanka awansuje do I ligi to pójdę tam. Gram teraz bez tego dodatku z cmrev i tu są terminarze dobrze ustawione ale niestety nie ma II ligi ale coś za coś.
Ostatnio edytowane przez 4fan_player : 14.11.2011 o godz. 23:28.
Odpowiedz cytując