Wyświetl pojedynczy post
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.11.2011, 18:07
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Różnica w zwolnieniu Dana i Maaskanta polegała na tym, że Petrescu został wywalony przez piłkarzy, którym nie chciało się pracować ( i temu zwolnieniu byłem przeciwny). Maaskant natomiast był bardzo przez nich lubiany, pewnie dlatego, że niczego od nich nie wymagał, a po każdym meczu był z ich postawy bardzo zadowolony. Dlaczego teraz któryś z piłkarzy miałby zarzucać mu wydumane przewinienia? Aaaa, już wiem. Pewnie dlatego, że Ty tak mówisz.
Naprawdę wierzysz, że piłkarze pobiegli do Bogusia płakać, że Dan ich katuje? Naprawdę myślisz, że Cupiał po usłyszeniu takich opinii wywaliłby trenera z zachodu, który coś w życiu widział, a nie piłkarzy, którzy są zbyt słabi na wytrzymanie typowych europejskich treningów? Wierzysz w to? W przeciwieństwie do Ciebie nie potrafię tego pojąć i w głowie mi się to nie mieści, żeby trenera zwalniać za takie coś, więc na 100% nie chodziło o to.

Zresztą całą naszą sytuację podsumował wywiad chyba z Kłosem czy tam kimś, który stwierdził, że Dan po treningu kazał im biegać aż po 3 km (przeszkadzało im to, mimo, że Petrescu biegał zazwyczaj z nimi). Oj biedni byli Ci nasi piłkarze, za tak śmieszne pieniądze biegać aż całe 3 km!!! To jest po prostu skandal, jak takie coś może się dziać w czołowym polskim klubie, no ja nie wiem, co ten trener sobie wyobrażał, taki wysiłek!
Odpowiedz cytując