|
[QUOTE=Saimoz;1191274....... ale polecial go ktos jeszcze ogladnac, polecial Vlackx go ogladnac i podjal z nim rozmowy kontraktowe.....
............Nawet jeśli tak to co zamierzasz się powiesić z tego powodu .....[/QUOTE]
Tak samo pojechał i oglądnął Lameya, Jaliensa, Branco itd - niewypały i tu się chyba zgodzimy.
Żeby było jasne - jestem zdecydowanie za pozostawieniem Stana, ale nie wydaje mi się że należy go jakoś specjalnie gloryfikować. Ma swoje plusy jak i minusy i tyle i wcale nie zamierzam go wieszać, wyraziłam tylko swoją skromną opinię. Tak na marginesie to do obowiązków dyr. sportowego nie powinni należeć jedynie dbanie o transfery, ale także budowa drużyny z perspektywą na 3,4,5 lat. I tutaj wygląda to krucho, stajemy się zespołem emerytów. Z żadnym zyskiem nie odsprzedamy nabytków: Jaliens, Lamey, Pareiko,Iliev . Poza Meliksonem jakich perspektywicznych graczy ostatnio kupiliśmy?
Takich dyrektorów na zachód od Odry jest pewnie sporo, Polaków niestety brak. "Ja jako zarząd" powinien wytyczyć Stanowi wyraźny wieloletni plan budowy drużyny, oczywiście dając do dyspozycji jakąś kasę na transfery w każdym z 3-4 kolejnych okienek transferowych.
|