Cytat:
|
Rzecznik policji apeluje, żeby ten POJEDYNCZY jak się wyraził przypadek nie rzutował na ocenie pracy całej policji.
|
Juz jeden taki byl co mowil o jednej czarnej owcy...
Cytat:
Fantastyczna manifestacja. Duch w narodzie jeszcze nie zginął! Było bardzo budująco spotkać się wśród tylu wspaniałych ludzi... Super frekwencja. Nie widziałem ani początku, ani końca. Jestem zdumiony papką medialną w mediach. Oglądając urywki z tvn zastanawiam się czy ja byłem w tym samym miejscu w tym samym czasie. Fałsz w mediach jest porażający. I nasza rola w tym, aby ludzi uświadamiać jak było NAPRAWDĘ! Począwszy od rodziny na znajomych skończywszy. Niech zwycięży prawda!
Oby w przyszłym roku było nas jeszcze więcej, niech nas będzie 50 tysięcy! Albo i lepiej! Z roku na rok frekwencja musi być co raz większa! Jednak niech to będą prawdziwi patrioci - panowie którzy nie mają zasad honoru nie powinni nas osłabiać. Pamiętajmy, narodowiec to człowiek honorowy. Jechałem w nocy pociągiem z Gdańska i przykro było gdy niektórzy kibice nie potrafili dostosować się do okoliczności - nadmierne picie alkoholu, zaczepianie ludzi (zwłaszcza kobiet) - panowie z ekipy kibicowskiej, z którą dzieliłem wagon - takie zachowania nie przystoją narodowcom. Tacy ludzie jechali tylko i wyłącznie dla lewactwa. Na szczęście, były to marginesy. Nie mniej, wstyd za takich ludzi. 11 listopada to nie jest okazja aby się naje***. Takich nie potrzebujemy.
Niech żyje Wielka Polska! Naprawdę jestem podbudowany frekwencją i Marszem!
|
Przedewszystkim tak jak mowisz trzeba tlumaczyc ludziom jak bylo naprawde. Szczerze mowiac jestem zachwycony, ze przyjechaly te szwaby bo gdyby nie oni to ciezko by bylo przekonac kogokolwiek do swoich racji. Nie ma to jak szwab - wrog numer jeden

Ogolnie ciezko jest przekonac ludzi do swoich racji, to nie jest tak, ze jedna rozmowa i po sprawie. Ludziom do glow juz media czy inni oszusci do glowy nawkladali i zeby to wszystko odkrecic to potrzeba miesiecy
Wazne, zeby za rok pojawic sie w tym samym skladzie + nowe zajawione osoby czy tez zabrane tak zeby im pokazac ta jednosc, ktora niewatpliwie jest MN od srodka. Mysle ze wielu by sie zainteresowalo glebiej tematyka prawicy, nacjonalizmu, lewactwa, kibilstwa itd. bo obecnie to tylko mysla i mowia tymi sloganami z tv i to jest ich wielka wiedza. W dupie byl, gowno widzial ale na kazdy temat ma twarde zdanie