Wyświetl pojedynczy post
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.11.2011, 17:38
Fantastyczna manifestacja. Duch w narodzie jeszcze nie zginął! Było bardzo budująco spotkać się wśród tylu wspaniałych ludzi... Super frekwencja. Nie widziałem ani początku, ani końca. Jestem zdumiony papką medialną w mediach. Oglądając urywki z tvn zastanawiam się czy ja byłem w tym samym miejscu w tym samym czasie. Fałsz w mediach jest porażający. I nasza rola w tym, aby ludzi uświadamiać jak było NAPRAWDĘ! Począwszy od rodziny na znajomych skończywszy. Niech zwycięży prawda!

Oby w przyszłym roku było nas jeszcze więcej, niech nas będzie 50 tysięcy! Albo i lepiej! Z roku na rok frekwencja musi być co raz większa! Jednak niech to będą prawdziwi patrioci - panowie którzy nie mają zasad honoru nie powinni nas osłabiać. Pamiętajmy, narodowiec to człowiek honorowy. Jechałem w nocy pociągiem z Gdańska i przykro było gdy niektórzy kibice nie potrafili dostosować się do okoliczności - nadmierne picie alkoholu, zaczepianie ludzi (zwłaszcza kobiet) - panowie z ekipy kibicowskiej, z którą dzieliłem wagon - takie zachowania nie przystoją narodowcom. Tacy ludzie jechali tylko i wyłącznie dla lewactwa. Na szczęście, były to marginesy. Nie mniej, wstyd za takich ludzi. 11 listopada to nie jest okazja aby się naje***. Takich nie potrzebujemy.

Niech żyje Wielka Polska! Naprawdę jestem podbudowany frekwencją i Marszem!
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując