neq. napisał(a):

polecam jako napastnika Deniran Ortega Nigeryjczyk 25 lat więc chyba napewno ? nie newgen
pozysakałem go z wolnego transferu i teraz 10 mecz i jego 10 brama a gość jest rezerwowym bo Biton i Genkovem ładują aż miło, sam nie wiem kogo mam wpuszczać bo mi zawszego jednego szkoda gram na 2 napastników w ogóle coś mi na początku za dobrze idzie...właśnie rozjeżdzam Śłąsk 4-0
|
U mnie Genkov wypadł z kontuzją na 4 miesiące, Biton kontuzja na 3 miechy. W napadzie mam teraz Małeckiego i Ilieva(na zmianę z Bojanem Mijailovicem), którzy strzelają jak miło. Na 6 meczy w eliminacjach do LM, to Mały na ataku przysadził 9 bramek. Zobaczymy jak w grupie będzie, bo on kiwa wszystkich jak tyczki póki co, a w lidze tak samo.
Zaraz pokażę taktykę, tylko zagram mecz przyjaźni u siebie ze Śląskiem. Póki co w lidze średnio mi idzie, bo większą wagę przyłożyłem do dojścia do LM, więc w pierwszym meczu przegrałem z Ruchem na wyjeździe 0:2 po dwóch karnych, potem rozgromiłem 4:1 Górnika Z., potem 3:0 GKS Bełchatów pokonałem i 1:1 z Polonią W. Wcześniej wygrany Superpuchar z leg(Ł)ą 3:2.