westersyl napisał(a):

|
Z całym szacunkiem ale piszesz straszne ale to straszne bzdury Iliev to jest znakomity piłkarz porównywanie go do Łobdzinskiego ubliża mu i to bardzo.
|
Mało mnie interesuje jego efektowność jak nie idzie za tym efektywność. Bo efektywność to ma zbliżoną do Łobodzińskiego.
Edit: Filmik bardzo fajny, muzyka ok. Dla mnie cały Iliev to ten z 1:40 minuty z filmiku. Wszystko dobrze a na samym końcu zawsze coś idzie na tak....
Mario Nh napisał(a):

|
Nie jest juz wytrzymałym zawodnikiem ani szybkim ale wciaż posiada dobry strzał, kiwkę jeden na jeden. W ogóle wydaje mi sie że z ofensywy można dużo więcej wycisnąć....
|
Szybkość i wytrzymałość będzie miał raczej coraz gorszą niż coraz lepszą.
Dobry strzał i kiwkę? A ile on goli strzelił bo ja kojarzę tylko jednego z półamatorami z Łotwy. A asyst? Ja kojarzę tylko jedną z Apoelem i chyba z Polonią. Deczko mało. Bardziej niż kiwki pamiętam jego jaskółki w polu karnym, zresztą bardzo słabe aktorsko. Czasem tak bardzo słabe, że sędziom nie chce się wyciągać kartki.
Moim zdaniem Illiev to niewypał póki co. Daje mu szanse, że zacznie strzelać gole i zaliczać asysty ale raczej to będzie może jeden lub dwa mecze, które mu wyjdą (może się doczekamy, Łobodzińskiemu wyszedł kiedyś mecz w Gdańsku). Poza tym zawodnik, który niestety nic nie wnosi pomimo, że umiejętności ma.