thechris napisał(a):

Moim zdaniem Iliev jest niewypałem. On jest Łobodzińskim z Serbii. Niestety w papierach wyglądał na super grajka ale wyszło jak wyszło. Totalne rozczarowanie i niewypał. Łobo by grał to na jedno by wyszło. Cóż, cięgi zbiera Jaliens bo gra na newralgicznej pozycji. Natomiast Iliev wcale nie jest lepszym transferem od Jaliensa. To, że facet ma pojęcie o piłce i może kiedyś (jeszcze niedawno) był dobry to nic nie zmienia w tym, że teraz jest mega przeciętny i praktycznie żadnego z niego pożytku. Już taki Kirm czasem coś poda lub ustrzeli.
Pareiko, zależy jak patrzyć. W lidze to transfer trafiony ale na poziomie pucharów się zupełnie nie sprawdził. Pytanie: o co gramy? O mistrza w lidze czy coś więcej? Jeśli coś więcej to nie z tym bramkarzem.
|
Ja bym się wcale nie zdziwił gdyby przyszedł do nas jakiś trener preferujący ofensywną grę i cudownie "odczarował" m.in. Ilieva. Nie jest juz wytrzymałym zawodnikiem ani szybkim ale wciaż posiada dobry strzał, kiwkę jeden na jeden. W ogóle wydaje mi sie że z ofensywy można dużo więcej wycisnąć....