Wyświetl pojedynczy post
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.11.2011, 01:26
skoro wyrzucony zostal Maaskant to moze odejsc tez tez Valxx - wiem - Stan jest kontrowersyjna postacią bo sprawdzil zarowno dobrych zawodnikow jak i cieniasow ....nie wiem czy to zle czy dobrze - nie mi to oceniac ale z odejsciem Stana mozemy juz nie widziec ( obym sie mylil ) zawodnikow typu : Melikson, Jovanovic,Biton , Genkov ( sprzed kontuzji) czy nawet Pereiki - czyli wg mnie duzych wzmocnien i zawodnikow jak na polskie warunki nawet niezlych ....wiem, mozna tez wyliczac Jaliensa, Chaveza, Lameya, Diaza czy Nuneza czyli zawodnikow slabych badz przecietnych ale ...hmmm.... obysmy nie zatesknili za takim dyr.sportowym , bo niechcialbym zeby Basalaj znowu wzial sie za menadzerke - czyli cos o czym nie ma pojecia - i nam sprowadzil w jednym okienku wlasnie taki ch zawodnikow ktorych wymienilem w drugiej kolejnosci + zawodnikow typu Jovanic, Branco, Bunoza, Paljic ( choc on akurat moglby latac dziury z lawki) Boukhari , Zuraw ( z pelnym szacunkiem ) czy Rios ... czyli nie oszukujmy sie - zawodnikow slabych lub w najlepszym przypadku bardzo przecietnych
Odpowiedz cytując