[QUOTE=JEDREK76;1191024]Filmik sobie lewacki bucu obejrzyj i spójrz co dzierżyli w łapach "przesado medialna" i jak ta dzicz przebiegała wokół przechodniów, gdzie nawet kobietę z dzieckiem w wózku potrącili. To jest jedna sprawa.
http://vod.gazetapolska.pl/680-nie-b...ul-nam-w-twarz
ohhh ahhh - biegali po ulicach, opluwali i potrącili kobietę z dzieckiem.
ja widzialem wiecej dziczy biegajacej w kominiarkach z palami po stronie kibicow. i co? i nie przeraza mnie to. ale nie paplam ze niemcy be bo mieli pałki... jakby tylko oni je mieli. mieli i jedni i drudzy bo przyjechali się bić. proste.
to co ze to niemcy? a jak maszerują na marszu skinheadzi z ukrainy i lityw (sic!), z serbii itd, to juz jest ok? prawda. jak inni zaproszeni latają z palami to jest ok, jak niemcy to be.
swiat nie jest czarno bialy. wasze opnie tak. ktos uderza dziennikarza - to na pewno lewak lub policja. kto wywolal zamieszki? lewacy i tajniacy. wiec zdecydujcie sie, bo w jednym slowie piszecie jak to super bylo walczyc w imie Polskosci, a za moment piszecie ze to prowokacja. nie jestem zwolennikiem ani jednych ani drugich. chodzi wylacznie o obiektywizm, a prezentowane tu opinie takie nie są. ok - GW, TVN jest be. Ale Gazeta Polska i PiS dla mnie tez jest be. bez odbioru